Παιδική Στοματική Υγιεινή, με τα προϊόντα της FREZYDERM για κάθε ανάγκη. Αποτελεσματική προστασία και καθημερινή Φροντίδα. Ανακάλυψε τα!

 
Φυτικά Καθαριστικά Olive Green
 

 

Newsletter

Γραφτείτε στο μηνιαίο ηλεκτρονικό ενημερωτικό έντυπο για τα νέα και τις δραστηριότητες της Τροφούπολης!

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

ΕΙΣΟΔΟΣ

Κάνε δικό σου το παραμύθι της Τροφούπολης!

Το πρώτο ολοκληρωμένο βιβλίο της Τροφούπολης είναι γεγονός! Μία συναρπαστική ιστορία με θέμα τη διατροφική διαπαιδαγώγηση, την αποδοχή της διαφορετικότητας, την αξία της φιλίας και της ομαδικότητας. Ένα παραμύθι 50 σελίδων με όλους τους ήρωες της Τροφούπολης που ξετρελαίνει τα παιδιά και έχει στόχο να τα μυήσει στη σωστή διατροφή και την άσκηση. Τα παιδιά θα ταξιδέψουν μέσα απ’τις σελίδες αυτού του βιβλίου στην πιο όμορφη, μυρωδάτη και πολύχρωμη πόλη, με τις πιο πρωτότυπες τροφο-γειτονιές! Την Τροφούπολη! Θα γνωρίσουν τον Οσπριούλη, τον Ψαρούλη, την Λαχανικούλα, τον Φρουτούλη και άλλους 50 ήρωες - τους Τροφούληδες και τους Διατροφούληδες - και θα μάθουν όλα τους τα μυστικά. Αχώριστοι φίλοι τους είναι οι Βιταμινούλες, τα Μεταλλάκια και οι τρεις Σούπερ Ένερτζι ήρωες: η Πρωτεϊνούλα, ο Υδατανθρακούλης, ο Λιπούλης. Κοντά στην Τροφούπολη ζει η «Καλή Τροφένια», η Νεράϊδα της Υγιεινής διατροφής και ο «Τρίκακος», ο Μάγος της Αθυγιεινής διατροφής. Ο μάγος Τρίκακος θυμώνει όταν βλέπει τα παιδιά να τρώνε σωστά και να είναι υγιή και δυνατά! Θέλει με κάθε τρόπο να κάνει τους κατοίκους της Τροφούπολης να τρώνε μόνο τις δικές του ανθυγιεινές τροφές. Και είναι αποφασισμένος! Άραγε, θα καταφέρουν οι φίλοι της καλής διατροφής να τον σταματήσουν;
Το εκπαιδευτικό παραμύθι «Τροφούπολη» θα το βρείτε στα βιβλιοπωλεία ή στον πρότυπο παιδότοπο της Τροφούπολης. Κυκλοφορεί από την Ελληνοεκδοτική σε συγγραφή της Σοφίας Κύργιου. 
Sofia
Tίτλος παραμυθιού: "Τροφούπολη" - ένα υπέροχο ταξίδι, μια συναρπαστική περιπέτεια
ISBN: 978-960-5631-28-4
Συγγραφέας: Σοφία Κύργιου (Οικονομολόγος-απόφοιτος Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών & Fitness Instructor-απόφοιτος Base Training Academy. Δημιουργός του πρότυπου εκπαιδευτικού παιδότοπου "Τροφούπολη")
Σελίδες: 50
Έκδοση: 1η
Ημ/νία έκδοσης: Ιούλιος 2016
Μέγεθος: 22,50cm x 30,50cm
Εκδοτικός οίκος: Ελληνοεκδοτική
Εικονογράφηση: Μαρία Μανουρά
 
Το εκπαιδευτικό παραμύθι "Τροφούπολη" μπορείτε να το κάνετε δικό σας και να σας αποσταλεί στο σπίτι σας, ακολουθώντας απλά τα παρακάτω βήματα:
 
1) Κάνετε κατάθεση σε έναν απ’ τους παρακάτω λογαριασμούς τραπέζης το κόστος αγοράς του παραμυθιού, δηλαδή το ποσό των 13,90 €.
α) Eurobank: Λογαριασμός: 0026.0405.43.0200331559 * IBAN: GR7802604050000430200331559
Όνομα Δικαιούχου: Σοφία Κύργιου
 
β) Πειραιώς: Λογαριασμός: 5126-064347-715 * ΙΒΑΝ: GR6201721260005126064347715
Όνομα Δικαιούχου: Σοφία Κύργιου
 
Γράφοντας σαν αιτιολογία στην κατάθεσή σας το επώνυμό σας και δίπλα τη λέξη «ΠΑΡΑΜΥΘΙ» 
π.χ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΡΑΜΥΘΙ
 
2) Μας στέλνετε ένα email στο [email protected] με όλα τα παρακάτω στοιχεία σας:
 
α) Επώνυμο:
β) Όνομα:
γ) Διεύθυνση αποστολής παραμυθιού:
Οδός:                                       Αριθμός:              Περιοχή:                           Τ.Κ.: 
δ) Τηλέφωνο επικοινωνίας σταθερό:                   Kινητό: 
ε) Email: 
στ) Όνομα (ή ονόματα) παιδιού (ή παιδιών) για να σταλεί υπογεγραμμένο το παραμύθι:  
 
3) Στο email που θα μας στείλετε στο [email protected] με όλα τα παραπάνω στοιχεία σας, θα πρέπει να επισυνάψετε και την απόδειξη κατάθεσης της πληρωμής που κάνατε. 
 
 
Το παραμύθι θα σας αποσταλεί εντός 3-4 εργάσιμων ημερών μέσω courier και τα έξοδα μεταφοράς θα είναι δώρο από εμάς! Αν δεν προτιμάτε την κατάθεση ως τρόπο πληρωμής αλλά θα θέλατε να πληρώσετε αντικαταβολή στο courier, στην τιμή των 13,90 € θα πρέπει να υπολογίσετε έξτρα 2,50 € για τα έξοδα αντικαταβολής. Τα υπόλοιπα μεταφορικά είναι και σ’ αυτή την περίπτωση δώρο από εμάς! Για να σας στείλουμε το παραμύθι μας αντικαταβολή θα πρέπει στο email που θα μας στείλετε τα στοιχεία σας να μας ενημερώσετε ότι επιθυμείτε να πληρώσετε αντικαταβολή (το σύνολο σε αυτή την περίπτωση θα είναι: 16,40 €).
Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για περιοχές Αττικής αλλά και επαρχίας (όχι για δυσπρόσιτες περιοχές επαρχίας. Σε αυτή την περίπτωση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 8000 230.)
 
Μαζί με το παραμύθι «Τροφούπολη» θα παραλάβετε 1 σελιδοδείκτη της Τροφούπολης αλλά και κάποια μικρά αναμνηστικά αυτοκολλητάκια με ήρωες της Τροφούπολης!
 
Επίσης, κερδίζετε έκπτωση 5% στην περίπτωση διοργάνωσης παιδικού πάρτι στον πρότυπο παιδότοπο της Τροφούπολης εντός 1 έτους απ’ την ημερομηνία αγοράς του παραμυθιού! 
 
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να καλέσετε στο 211 8000 230.
 
Ευχόμαστε σε εσάς και τα παιδάκια σας, ένα όμορφο αναγνωστικό ταξίδι προς την μαγική Τροφούπολη!
 
Ευχαριστούμε πολύ τις αγαπημένες μας φίλες & μαμάδες Έλενα Ασημακοπούλου και Μυρτώ Κάζη, για τις όμορφες δημοσιεύσεις που έκαναν για το παραμύθι μας!

             

elena post

 

elena asimakopoulou

   ___________________________________________________________________________

myrto kazi