Η πράξη εντάσσεται στο πλαίσιο δράσης ενίσχυσης μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία COVID-19 με τη μορφή μη επιστρεπτέας επιχορήγησης. Η δημόσια χρηματοδότηση καλύπτει Κεφάλαιο Κίνησης ίσο με το 50% των εξόδων της επιχείρησης το 2019, με ελάχιστο ποσό επιχορήγησης τα 5.000 ευρώ και μέγιστο τα 40.000 ευρώ. Το καθεστώς της ενίσχυσης είναι το Προσωρινό Πλαίσιο Στήριξης για τη λήψη μέτρων κρατικής ενίσχυσης με σκοπό να στηριχθεί η οικονομία κατά τη διάρκεια της τρέχουσας έξαρσης της νόσου COVID-19 με τη μορφή μη επιστρεπτέας επιχορήγησης (19.3.2020/C(2020) 1863 Ανακοίνωση της Επιτροπής όπως τροποποιήθηκε και ισχύει)

Newsletter

Γραφτείτε στο μηνιαίο ηλεκτρονικό ενημερωτικό έντυπο για τα νέα και τις δραστηριότητες της Τροφούπολης!

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ & ΝΕΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ

Για Party

Ένα ξεχωριστό prive party πέρα από τα συνηθισμένα που θα θυμάστε για πάντα!
1880
 
Στον πρότυπο παιδότοπο της Τροφούπολης αναλαμβάνουμε party γενεθλίων, γιορτής, party συλλόγων, σχολείων αλλά και εταιρειών. 
 
1913
 
Θέλετε να διοργανώσετε στο παιδάκι σας το πιο πρωτότυπο party που θα θυμούνται μικροί και μεγάλοι για καιρό; Θέλετε ένα πλήρες πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά κατά τη διάρκεια του party; Θέλετε η δημιουργική απασχόληση εκτός από ψυχαγωγία να συνδυάζεται και με εκπαίδευση για ακόμα πιο υψηλή ποιότητα; Θέλετε show από μασκότ; Θέλετε θεατρικό αλλά και μουσικοκινητικό παιχνίδι; Θέλετε το φαγητό που σερβίρεται στο χώρο να είναι χειροποίητο, φτιαγμένο με ελαιόλαδο και υγιεινά υλικά; Θέλετε ένα μοσχομυριστό καφέ για τους μεγάλους; Θέλετε ένα χώρο κατ’ αποκλειστικότητα που θα τον απολαμβάνετε μόνο εσείς και οι δικοί σας καλεσμένοι; Θέλετε να προσφέρετε δωράκια σε όλα τα παιδιά που θα έρθουν στο party σας; Θέλετε επαγγελματία φωτογράφο να βρίσκεται στο χώρο και να καλύψει φωτογραφικά όλο το party; Θέλετε ποικιλία και ποιότητα στη μουσική; Θέλετε εύκολη πρόσβαση και άνετο parking; Θέλετε να μοιραστείτε τη χαρά σας με ευγενέστατο και εξιδεικευμένο προσωπικό 5 ατόμων που είναι πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει κάθε στιγμή; Θέλετε καλές τιμές για όλα αυτά; Ε τότε δεν έχετε παρά να μας αναθέσετε το party σας και όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας!  
 
Ο βραβευμένος παιδότοπος της Τροφούπολης σας περιμένει για μια αξέχαστη εμπειρία!
 
1791
 
1797
 
1798
 
pista
 
Για ηλικίες 3-12 ετών, το πρόγραμμα προσαρμόζεται αναλόγως για να περνάνε τέλεια τα μικρά αλλά και τα πιο μεγάλα παιδιά!
 
1800
 
 
1802
 
dance
 
Ώρα να απολαύσουμε τα μοναδικά πρωτότυπα παιχνίδια της Τροφούπολης...
Να κάνουμε μονόζυγο με τα οσπριοπουγκιά του Οσπριούλη πάνω στο κεφάλι μας! Πόσο θα κρατηθούμε χωρίς να μας πέσουν;
Να ισορροπήσουμε στο τεράστιο λουκάνικο του Αλλαντικούλη που στριφογυρίζει!
Να ζωγραφίσουμε το πιο μεγάλο μπουκάλι που έχουμε δει ποτέ, αυτό του Γαλακτοκομικούλη!
Να ψαρέψουμε στη λίμνη του Ψαρούλη!
Να παίξουμε με το μεγάλο κουτάλι-τιμόνι της Δημητριακούλας!
Να κάνουμε κουτσό στο ταψί του Λιπούλη που κουνάει...!
Να μπούμε με τους φίλους μας στην αγαπημένα μας κατσαρόλα της Πρωτεϊνούλας που γυρνάει και να μας μαγειρέψουν με τη γιγαντιαία κουτάλα!
Να παίξουμε γκολφ με τη Λαχανικούλα!
Να παίξουμε μπάσκετ στην μοναδική τριπλή μπασκέτα των Σούπερ Ένερτζι!
Να στοχεύσουμε με τα φρούτα ανάμεσα στους κρίκους του Φρουτούλη!
Να φτιάξουμε ψωμί στο φούρνο του Ψωμούλη!
 
 
1796
 
Αφού παίξουμε με όλα αυτά μία έκπληξη μας περιμένει...ο αγαπημένος μας Φατούλης θα μας επισκεφθεί και θα μας κάνει ένα τρελό χορευτικό show που θα μας ξετρελάνει, μικρούς και μεγάλους!!! #love_Fatoulis

dancing

 
Και αφού μας ξεσηκώσει έρχεται η ώρα για τρελό χορό στην πίστα με τα Μεταλλάκια (έχουν και δικό τους τραγούδι) και τις Βιταμινούλες!
 
Και μετά το χορό έρχεται η απόλυτη χαλάρωση με ένα ταξίδι στο τροφο-διάστημα! Ο εορτάζων ή η εορτάζουσα θα πετάξει με το διαστημόπλοιο Cronus-T στο διάστημα της Τροφούπολης ανάμεσα στους πλανήτες της Καλής Τροφένιας (με τις υγιεινές τροφές) και του Τρίκακου (με τις ανθυγιεινές τροφές)! Έχουμε μία αποστολή να εκτελέσουμε...και ένα ταξίδι που θα μείνει σε όλους αξέχαστο! 
 
wishes
 
 
1266
 
Προσγειώθηκε ο εορτάζων στη γη και ήρθε η ώρα να δώσει στους φίλους του τα δώρα! Για να πάρουμε τα δώρα μας πρέπει να φτάσουμε στην Τροφούπολη...(θεατρικό παιχνίδι με υπέροχους ήχους) Ο δρόμος είναι μακρύς κι έχει πολλά εμπόδια αλλά αν τα καταφέρουμε θα ανταμειθούμε! Θα περάσουμε από θάλασσες και βουνά. Θα νιώσουμε τη βροχή και την ομορφιά της φύσης. Θα "γευτούμε" υπέροχα υγιεινά σνακ και φρούτα που θα μας δώσουν Βιταμίνες και ενέργεια και θα συνεχίσουμε το ταξίδι...Θα πρέπει να αποφύγουμε όλες τις ανθυγιεινές τροφές που θα συναντήσουμε και να μην ενδώσουμε...Είναι δύσκολο αλλά στο τέλος, θα τα καταφέρουμε! Θα πετύχουμε το στόχο και θα φτάσουμε στην πιο "γευστική" πόλη, την Τροφούπολη! Εκεί θα μας περιμένουν τα δωράκια μας!!! ~ Λήξη του party ~
 
Ελάτε στην πιο "γευστική" πόλη, την Τροφούπολη, να διασκεδάσουμε μέσα από τα μοναδικά εκπαιδευτικά μας παιχνίδια!
 
Τα party μας είναι 3ωρα και περιλαμβάνουν εν συντομία:
- 1 ώρα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Τροφούπολης που παρουσιάζουμε στα σχολεία!Διασκέδαση στα πιο πρωτότυπα παιχνίδια της Τροφούπολης με καθοδήγηση παιδαγωγών
- Show από τη μασκότ (Ο Φατούλης θα σας καλωσορίσει στην Τροφούπολη και θα χορέψει για σας)
- Δημιουργική απασχόληση και εκπαιδευτικά παιχνίδια από παιδαγωγούς
- Χορός και μουσικοκινητικά παιχνίδια κάτω από την ντισκομπάλα
- Θεατρικό παιχνίδι (διαδραστικό παιχνίδι φαντασίας με εκπαιδευτικό χαρακτήρα)
- Δώρο στον εορτάζοντα ή την εορτάζουσα ένα ταξίδι στο τροφο-διάστημα με το διαστημόπλοιο Cronus-T (βόλτα απ΄τους πλανήτες της Καλής Τροφένιας και του Τρίκακου)
- Δώρο σε όλα τα παιδιά 1 περιοδικό «Διατροφούληδες»!
 
Τα party μας είναι όλα prive και μπορούν να γίνουν όλες τις μέρες και ώρες της εβδομάδας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
 
Τηλ. επικοινωνίας: 210 9956990
Διεύθυνση: Τεγέας 15, Αργυρούπολη
 
Περισσότερες πληροφορίες για τον παιδότοπο μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.trofoupoli.gr/playground
Για να ενημερωθείτε για τις τιμές των party μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9956990. Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε! :-)
 
Δείτε παρακάτω διάφορες φωτογραφίες από party στην Τροφούπολη! 
 
Στιγμιότυπο απ'το show του αγαπημένου μας Φατούλη!
fat
 
Στιγμιότυπο απ'το μαγικό μας τρένο με τα πιο όμορφα βαγόνια!
night party
 
 
1261
 
Boxing time! Και τα ηχεία παίζουν "The eye of the tiger"!
 
box
Τι θα φτιάξουμε σήμερα στην κατσαρόλα μας;!
 
1262
 
Το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού μας οδηγεί στα δώρα μας!
 
1263
 
Το πιο όμορφο κλείσιμο του party μας...το ταξίδι μας στο τροφο-διάστημα που θα μας μαγέψει και θα μας συγκινήσει!
 
1266
 
Ο εορτάζων ή η εορτάζουσα θα είναι ο αστροναύτης μας κι όλοι εμείς το πλήρωμα που θα δώσουμε το μαγικό σύνθημα για την "εκτόξευση"! Όβερ!
1916
 
 
1270
 
Έλατε στην Τροφούπολη για το party σας και αφήστε τα όλα πάνω μας! ;-)
 
Διαβάστε κάποιες απ'τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων που έχουν κάνει το party τους σε εμάς κάνοντας κλικ στην υποκατηγορία "Λένε για μας" και πηγαίνοντας προς τα κάτω.
 
1914
 
1915
 
Αν δεν γνωρίζετε το χώρο μας και θέλετε να τον δείτε από κοντά, καλέστε μας στο 211 8000 230 και κλείστε ένα ραντεβού. Θα χαρούμε να σας ξεναγήσουμε στην πιο γευστική πόλη που είδατε ποτέ, την Τροφούπολη! :) 
 

Warning: Unknown column 'title' in 'field list' query: INSERT INTO accesslog (title, path, url, hostname, uid, sid, timer, timestamp) values('', 'node/479', '', '172.70.34.52', 0, '22oq1vq9h686ebsts7jmt6g041', 17, 1635271047) in /var/www/vhosts/trofoupoli.gr/httpdocs/includes/database.mysql.inc on line 135